Τρία χρυσά μετάλλια ο Ζέρβας στη Ρουμανία
Τρία χρυσά μετάλλια κέρδισε για την Ελλάδα ο Μεσσήνιος executive chef Χρήστος Ζέρβας, σε πρόσφατο παγκόσμιο διαγωνισμό μαγειρικής που έγινε στη Ρουμανία. Εκεί έλαβαν μέρος επαγγελματίες από 52 χώρες και ο διαγωνισμός ονομαζόταν “ACEEA International Pizza – Pasta Championship” και φιλοξενήθηκε στο Βουκουρέστι. Τα πιάτα που ξεχώρισαν και κέρδισαν ήταν: πίτσα με αφρό ψαριού και πουρέ από κολοκύθα γλυκιά και …
Read MoreΟ Μεσσήνιος Executive Chef Χρήστος Ζέρβας κυκλοφόρησε το πρώτο βιβλίο του
«Ταξίδι στον κόσμο των γεύσεων», είναι ο τίτλος του πρώτου βιβλίου με συνταγές, του Μεσσήνιου Executive Chef Χρήστου Ζέρβα, από τις εκδόσεις Φυλάτος. Το βιβλίο, είναι ένας mini οδηγός με μερικές από τις καλύτερες συνταγές του Chef, προκειμένου να το έχετε πάντα μαζί σας, ώστε να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας, όπου και αν βρίσκεστε. Οι κατηγορίες Οι κατηγορίες των συνταγών …
Read MoreΒιβλίο
https://www.youtube.com/watch?v=ZQJfDis6NDA Read MoreΧρήστος Ζέρβας ο Executive Σεφ από την Καλαμάτα στους κορυφαίους της χώρας, σε Παγκόσμιους Διαγωνισμούς μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής.
Ότι και να πεις για τον Χρήστο Ζέρβα είναι λίγο, έχουν αναφερθεί σε αυτόν όλα τα τοπικά και όχι μόνο, μέσα ενημέρωσης και έχουν γράψει άπειρες σελίδες με τα κατορθώματα του στη μαγειρική. Ο Χρήστος Ζέρβας είναι ένας αυτοδημιούργητος νεαρός και ότι έχει καταφέρει, το έχει κάνει από την αγάπη του, σε αυτό που ξέρει καλύτερα από οτιδήποτε άλλο. Ο …
Read MoreΣουτζουκάκια Σμυρναίικα
ΥΛΙΚΑ > Για τα Σουτζουκάκια 500 gr. κιμά μοσχαρίσιο 5-6 σκελίδες σκόρδο 4 φέτες μπαγιάτικο ψωμιού 150 ml. κόκκινο κρασί ½ κουταλάκι του γλυκού κύμινο ¼ κουταλάκι του γλυκού κανέλα ¼ κουταλάκι του γλυκού μοσχοκάρυδο Φρεσκοτριμμένο πιπέρι Αλάτι > Για την Σάλτσα 500 gr. ώριμες ντομάτες 1 κρεμμύδι ξερό 2 σκελίδες σκόρδο 250 ml. κόκκινο κρασί 1 κουταλάκι του γλυκού τοματοπελτέ 1 κουταλιά της σούπας βούτυρο 1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη 1 ξυλάκι κανέλα 3-4 κόκκους μπαχάρι 2-3 μοσχοκάρφια [...] Read MoreΟ Χρήστος Ζέρβας μιλά στο περιοδικό E-Gossip.gr
Μπορείτε να δείτε ολόκληρη την έκδοση εδώ
Read More