Παστουρμαδόπιτα Πολίτικη
Υλικά
- 8 φύλλα κρούστας
- 15 φέτες παστουρμάς ψιλοκομμένες
- 10 φέτες ντομάτας κομμένες στρογγυλές (μετρίου πάχους)
- 10 φέτες κασέρι (μέτρια κομμένες)
- ελαιόλαδο
Εκτέλεση
- Λαδώνετε ένα ταψάκι και στρώνετε 4 φύλλα κρούστας, αφού τα λαδώσετε το κάθε ένα χωριστά.
- Στρώνετε πρώτα το κασέρι (φέτες), μετά τον παστουρμά και τέλος τις ντομάτες.
- Καλύπτετε με τα υπόλοιπα φύλλα κρούστας, αφού τα λαδώσετε.
- Ψήνετε στους 180 °C για 30″.
- Όταν ροδίσει η παστουρμαδόπιτα, είναι έτοιμη. Σερβίρεται ζεστή
- Πριν βάλετε την παστουρμαδόπιτα να ψηθεί, εάν θέλετε, αλείψτε την επιφάνεια με κρόκο αυγού.