
Πίτσα με tortillas
Υλικά
- ελαιόλαδο
- 2 κ.γ. Maggi Νοστιμιά
- 4 τορτίγιες
- 1 κονσέρβα ντομάτα κονκασέ στραγγισμένη (400γρ.)
- 1 ματσάκι θυμάρι ή βασιλικό (μόνο τα φύλλα του)
- 250γρ. μοτσαρέλα τριμμένη ή μείγμα 4 τυριών
Εκτέλεση
- Ανακατέψτε 2 κ.γ. Maggi Νοστιμιά με 100ml ελαιόλαδο.
- Προθερμάνετε το φούρνο στους 220 βαθμούς στον αέρα.
- Βάλτε για ένα λεπτό στο φούρνο τις τορτίγιες πασπαλισμένες με λάδι και Maggi Νοστιμιά.
- Βγάλτε από το φούρνο, βάλτε τα υπόλοιπα υλικά (και την μισή ποσότητα μπαχαρικού) πάνω στις τορτίγιες και ψήστε μέχρι να λιώσουν τα τυριά.
- Σερβίρετε αμέσως με το υπόλοιπο θυμάρι ή βασιλικό και πασπαλίστε και με λίγο ακόμα από το ελαιόλαδο.
- Είναι καλύτερο να ψήσετε τις τορτίγιες πάνω σε σχάρα με ένα ταψί από κάτω. Έτσι θα ψηθούν πιο ομοιόμορφα και χωρίς να ρουφήξουν πολύ από τη σάλτσα.