Τραγανή φωλιά με πράσινη σαλάτα και τυρί κρέμα

Υλικά

Για την τραγανή φωλιά

  • 3 κ.σ.παρμεζάνα
  • 2 κ.σ. καλαμποκάλευρο

Για τη σαλάτα

  • 1 σγουρή σαλάτα
  • 1 καρδιά μαρουλιού
  • 1 ματσάκι ρόκα
  • 3 λιαστές ντομάτες ψιλοκομμένες
  • 1 κεσεδάκι Cottage Cheese
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 2 κ.σ. balsamico
  • αλάτι

Εκτέλεση

1. Ανακατεύουμε την παρμεζάνα με το καλαμποκάλευρο και ψήνουμε σε αντικολλητικό τηγάνι, όπως τις κρέπες και από τις δύο πλευρές.

2. Μόλις το βγάλουμε από το τηγάνι το τοποθετούμε πάνω σε αναποδογυρισμένο μπολ να πάρει σχήμα.

3. Αφήνουμε για 2-3 λεπτά να κρυώσει. Στη συνέχεια το γυρίζουμε και η τραγανή φωλιά είναι έτοιμη.

4. Γεμίζουμε τη φωλιά με τη σγουρή σαλάτα, ρόκα, σπανάκι, μαρούλι και γαρνίρουμε εδώ και εκεί με το κότατζ.

5. Ανακατεύουμε πολύ καλά το ξύδι balsamico, το ελαιόλαδο, το αλάτι και τις ψιλοκομμένες λιαστές ντομάτες και περιχύνουμε τη σαλάτα λίγο πριν σερβίρουμε.

    Leave Your Comment Here