Ντοματόσουπα
Υλικα
- 1 πράσο
- 1 σελινόριζα
- 1 κρεμμύδι
- 3 ντομάτες
- 2 φλυτζάνια του καφέ μανέστρα (κριθαράκι)
- 2 κουταλιές βούτυρο
- 2 ½ λίτρα νερό ή ζωμό κρέατος
Αλάτι, πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Πλένουμε και κόβουμε τα λαχανικά σε μικρούς κύβους.
- Τα ρίχνουμε στο ζωμό του κρέατος ή σε ζεστό νερό και τα βράζουμε σε μέτρια φωτιά.
- Όταν ψηθούν , προσθέτουμε το βούτυρο, τη μανέστρα και το αλατοπίπερο.
- Αφήνουμε να βράσουν για 10 λεπτά και σερβιρουμε.