Πατατοσαλάτα με κρεμμυδάκι και γιαούρτι
Υλικα
- 1 κιλό πατάτες μικρές
- 100 γρ. μαγιονέζα
- 120 γρ. γιαούρτι με 10% λιπαρά
- 1 ½ κουτ. σούπας χρένο (horseradish)
- 1 φλυτζάνι φύλλα μαϊντανού
- 1 κρεμμυδάκι φρέσκο ψιλοκομμένο
- 1 κρεμμύδι μικρό κομμένο σε λεπτές φέτες
- 1 κουτ. σούπας κάππαρη ξαρμυρισμένη
- Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
- Βράζουμε τις πατάτες σε αλατισμένο νερό για 15-20 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν.
- Εν τω μεταξύ, ετοιμάζουμε τη σος χτυπώντας στο μπλέντερ τη μαγιονέζα με το γιαούρτι και το χρένο.
- Κόβουμε τις πατάτες στη μέση, προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά, περιχύνουμε με τη σος, ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε!