
Μπρουσκέτες με ντομάτα, αγγούρι και ελιές
Υλικά
- 16 φέτες ψωμιού κομμένες σε λεπτές φέτες
- 250 γρ τριμμένη φέτα
- 2 αγγουράκια κομμένα σε κύβους
- 2 ντομάτες κομμένες σε κύβους
- 2 κ.σ ελιές μαύρες ψιλοκομμένες
- 50γρ ελαιόλαδο
- ντοματίνια για το γαρνίρισμα
Εκτέλεση
- Κόψτε το ψωμί και ψήστε το στο γκρίλ ή το φούρνο για 2 λεπτά.
- Ανακατέψτε όλα τα υλικά μαζί
- Βάζετε από 1 κ.σ σε κάθε μπρουσκέτα και σερβίρετε