Παϊδάκια αρνίσια με μπόλικο θυμάρι στα κάρβουνα
ΥΛΙΚΑ
- 8 χοντρούλικα παΐδάκια
- 2 σκελίδες σκόρδου πολτοποιημένες
- 1 1/2 κ.κ. ξερό θυμάρι
- 1/2 κ.κ μπούκοβο
- 1 κ.σ. Γούστερ σος
- 2 κ.σ. παρθένο ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Ανάβουμε τα καρβουνα και προετοιμάζουμε την ψησταριά.
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά και αφήνουμε μέσα τα παϊδάκια για λίγο να μαριναριστούν μέχρι να κατέβει η φωτιά.
Λαδώνουμε την σχάρα, και ψήνουμε περίπου 6-7 λεπτά από κάθε πλευρά εάν τα θέλουμε μέτρια ψημένα ή περισσότερο, σύμφωνα με τα γούστα μας.