Σουφλέ με τυρί και φρυγανιά
Υλικά
- 1 μεγάλο πακέτο φρυγανιές
- 1 λίτρο γάλα
- 2 κουταλιές βούτυρο
- 10 φέτες τυρί γκούντα
- 6 φέτες ζαμπόν
- 370 αγραμμάρια τυρί γκούντα τριμμένο
- 4 αβγα
Εκτέλεση
Σε ένα μεσαίο ταψί βάζουμε μια στρώση φρυγανιές βουτηγμένες στο γάλα, βουτυρώνουμε το ταψί και στρώνουμε το τυρί και το ζαμπόν, ξανά φρυγανιές και τέλος το τριμμένο τυρί.
Χτυπάμε το γάλα με τα αβγά και περιχύνουμε το σουφλέ.
Ψήνουμε το σουφλέ για 45 λεπτά περίπου στους 200 βαθμούς με αέρα.