ΣΑΛΑΤΑ ΦΑΡΦΑΛΕ ΜΕ ΜΟΥΣ ΤΥΡΙΩΝ

Υλικά

  • 250 γρ. farfalle
  • λίγο παρθένο ελαιόλαδο
  • μερικά αγγουράκια πίκλες
  • 1/4 κούπας καλαμπόκι βρασμένο
  • 1 κόκκινη πιπεριά ψιλοκομμένη
  • κάπαρη
  • 1 κούπα (240 ml) μαλακά τυριά τριμμένα: φέτα, ανθότυρο, τυρί κρέμα κτλ.
  • 3/4 κούπας γιαούρτι στραγγιστό και 1/4 κούπας μαγιονέζα
  • αλάτι, πιπέρια φρεσκοαλεσμένα

Εκτέλεση

1. Βράζουμε τα ζυμαρικά (φαρφάλε: σε σχήμα πεταλούδας), για όσο χρόνο αναφέρεται στη συσκευασία. Σουρώνουμε, ρίχνουμε κρύο νερό και ξανά σουρώνουμε. Προσθέτουμε ελαιόλαδο και τα βάζουμε για 15′ στο ψυγείο.

2. Προσθέτουμε τα αγγουράκια, το καλαμπόκι, την πιπεριά και την κάπαρη.
3. Ετοιμάζουμε τη μους: Χτυπάμε τα τυριά με το γιαούρτι και τη μαγιονέζα.
4. Αναμειγνύουμε όλα τα υλικά και γαρνίρουμε με καρδούλες από πιπεριά.

    Leave Your Comment Here