ΜΑΝΙΤΑΡΟΠΙΤΑ ΧΩΡΙΣ ΦΥΛΛΟ

Υλικά

  • 1 κονσέρβα μανιτάρια (μέτρια) τεμαχισμένα
  • 1 και 1/2 ποτήρι (νερού) τριμμένο καρότο
  • 1/2 ποτήρι λάδι
  • 1 ποτήρι αλεύρι (φαρίν απ)
  • 1 ποτήρι τριμμένη γραβιέρα
  • 1 μέτριο τριμμένο κρεμμύδι
  • 3 αυγά (για το μείγμα)
  • 1 κρέμα γάλακτος και 1 αυγό (για να καλύψουμε την πίτα πριν τηνψήσουμε)

Εκτέλεση

1) Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί (μανιτάρια, καρότο, λάδι, αλεύρι, τυρί, κρεμμύδι και τα αυγά).
2) Βουτυρώνουμε ενα μέτριο ταψί, ρίχνουμε το μείγμα και το στρώνουμε καλά.
3) Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος με το αυγό και σκεπάζουμε την πίτα.
4) Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 20′-25′ μέχρι να ροδίσει.

    Leave Your Comment Here