
Τραχανόσουπα με σουτζούκι και παστουρμά
Υλικα
- 150 γρ. τραχανά
- 100 γρ. σουτζούκι κομμένο σε φέτες
- 100 γρ. παστουρμά σε φέτες
- 2 λίτρα νερό ή ζωμό κρέατος
- 1 κουταλιά βούτυρο
- Αλάτι
- Πάπρικα
Εκτέλεση
- Βράζουμε τον τραχανά με 2 λίτρα νερό ή ζωμό κρέατος σε χαμηλή φωτιά.
- Σε ένα σαγανάκι λιώνουμε το βούτυρο και ροδίζουμε τον παστουρμά και το σουτζούκι. Τα προσθέτουμε στη σούπα, αλατίζουμε ελαφρά και την αφήνουμε να πάρει μερικές βράσεις.
- Σερβίρουμε τη σούπα πασπαλισμένη με πάπρικα.