ΕΛΑΦΡΙΑ ΤΟΝΟΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ

Υλικά

  • 1 μεγάλη κονσέρβα τόνο (320 γρ.)
  • 1 σαλάτα
  • 1 μικρό ματσάκι άνηθο
  • 3-4 φρέσκα κρεμμυδάκια
  • 1/2 φλ. καλαμπόκι κονσέρβας
  • 1 πιπεριά
  • 1 αβοκάντο
  • 2 κ.σ. ξίδι μπαλσάμικο

Εκτέλεση

Kόβουμε σε μεγάλα κομμάτια τη σαλάτα.
Ανακατεύουμε με τον τόνο και το καλαμπόκι.
Ψιλοκόβουμε τα κρεμμυδάκια και κόβετε την πιπεριά σε μικρούς κύβους.
Tα προσθέτουμε και αυτά στη σαλάτα.
Πασπαλίζουμε με ψιλοκομμένο άνηθο και στολίζουμε το πιάτο με φέτες αβοκάντο.
Ραντίζουμε τη σαλάτα με το ξίδι και σερβίρουμε.

    Leave Your Comment Here