Σαλάτα πράσινη με ραπανάκια και πικάντικα φιστίκια

Υλικα

  • 150 γρ. φιστίκια καυτερά (με γουασάμπι)
  • 2 κουτ. σούπας χυμό πορτοκαλιού
  • 2 κουτ. σούπας χυμό λεμονιού
  • 2 κουτ. γλυκού σόγια σος
  • 1 κουτ. γλυκού μπαλσάμικο λευκό
  • 4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
  • 1 σαλάτα πράσινη
  • 100 γρ. ραπανάκια κομμένα σε λεπτές φέτες
  • 1 κρεμμύδι μικρό λεπτοκομμένο
  • 1 αγγουράκι κομμένο σε λεπτές φέτες

 

Εκτέλεση

  1. Ετοιμάζουμε πρώτα τη σος, βάζοντας στο μπλέντερ τους χυμούς, τη σόγια σος, το μπαλσάμικο και το ελαιόλαδο.
  2. Απλώνουμε σε μια πιατέλα τα λαχανικά.
  3. Περιχύνουμε με τη σος και τελειώνουμε με τα φιστίκια, τα οποία έχουμε χοντροκόψει.

 

    Leave Your Comment Here