Σαλάτα πράσινη με ραπανάκια και πικάντικα φιστίκια
Υλικα
- 150 γρ. φιστίκια καυτερά (με γουασάμπι)
- 2 κουτ. σούπας χυμό πορτοκαλιού
- 2 κουτ. σούπας χυμό λεμονιού
- 2 κουτ. γλυκού σόγια σος
- 1 κουτ. γλυκού μπαλσάμικο λευκό
- 4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
- 1 σαλάτα πράσινη
- 100 γρ. ραπανάκια κομμένα σε λεπτές φέτες
- 1 κρεμμύδι μικρό λεπτοκομμένο
- 1 αγγουράκι κομμένο σε λεπτές φέτες
Εκτέλεση
- Ετοιμάζουμε πρώτα τη σος, βάζοντας στο μπλέντερ τους χυμούς, τη σόγια σος, το μπαλσάμικο και το ελαιόλαδο.
- Απλώνουμε σε μια πιατέλα τα λαχανικά.
- Περιχύνουμε με τη σος και τελειώνουμε με τα φιστίκια, τα οποία έχουμε χοντροκόψει.