Σαλάτα παντζάρι με μήλα και αμύγδαλα
Υλικα
- Παντζάρια 6 βρασμένα
- Μήλο πράσινο 1 1/2
- Αμυγδαλόψιχα 2/3 του φλυτζανιού του τσαγιού
- Ελαιόλαδο 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού
- Ξύδι 1/3 του φλυτζανιού του τσαγιού απλό
- Αλάτι 1 κουταλάκι του γλυκού
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε, πλένουμε τα παντζάρια, τα βράζουμε και τα κόβουμε σε μικρούς κύβους. Καθαρίζουμε και κόβουμε το μήλο σε μικρούς κύβους. Βάζουμε τα κομμένα υλικά σε μια σαλατιέρα και προσθέτουμε την αμυγδαλόψιχα και την ανακατεύουμε. Αναμειγνύουμε το ελαιόλαδο, το ξύδι και το αλάτι και περιχύνουμε την σαλάτα.