Σαλάτα μαϊντανού
Υλικα
- 3 μικρά αγγουράκια κομμένα σε πολύ λεπτές φετούλες
- ½ ματσάκι μαϊντανό πλυμένο και ψιλοκομμένο
- 2 φρέσκα κρεμμυδάκια κομμένα σε ροδέλες
- 2 κουταλιές φρέσκο δυόσμο
- 2 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένες
- 3 κουταλιές ελαιόλαδο
- 1 κουταλιά χυμό λεμονιού
- 2 κουταλιές ξίδι
- Αλάτι
Εκτέλεση
- Βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ τα αγγουράκια, τα κρεμμύδια και τα μυρωδικά.
- Περιχύνουμε με λαδολέμονο και ξίδι και πασπαλίζουμε με αλάτι.
- Ανακατεύουμε πολύ καλά τη σαλάτα και σερβίρουμε.