Μαρουλοσαλάτα από τα Τίρανα
Υλικά
- 1 μαρούλι
- 1 ματσάκι φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
- 2 σφιχτά βρασμένα αβγά, κομμένα σε φέτες
- αλάτι & πιπέρι
- ελαιόλαδο
- χυμός ενός λεμονιού
Εκτέλεση
Ξεπλένουμε τα μαρουλόφυλλα πολύ καλά και τα τεμαχίζουμε σε σχετικά μεγάλα κομμάτια.
Ψιλοκόβουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια
Κόβουμε σε φέτες τα αβγά.
Ανακατεύουμε όλα τα παραπάνω υλικά σε μια σαλατιέρα και προσθέτουμε όσο αλάτι και πιπέρι θέλουμε.
Όταν είναι να σερβίρουμε τη σαλάτα, την περιχύνουμε με ελαιόλαδο και λεμόνι.