Κοφτό μακαρονάκι με γαλοπούλα
Υλικά
- 500 γρ. κοφτό μακαρονάκι
- 200 γρ. καπνιστή γαλοπούλα σε φέτες
- 100 γρ. τυρί κρέμα
- 250 ml κρέμα γάλακτος
- Αλάτι, άσπτο πιπέρι
- Μοσχοκάρυδο τριμμένο (προαιρετικά)
Εκτέλεση
- Βάζετε το κοφτό μακαρονάκι να βράσει σε μπόλικο αλατισμένο νερό.
- Ψιλοκόβετε την γαλοπούλα.
- Βάζετε σε κατσαρόλα την κρέμα γάλακτος και το τυρί.
- Βάζετε στη φωτιά και ανακατεύετε συνεχώς, να λιώσει το τυρί και να πάρει βράση η κρέμα. Ρίχνετε τη γαλοπούλα, ανακατεύετε και απομακρύνετε από τη φωτιά.
- Προσθέτετε αν χρειάζεται λίγο αλάτι, άσπρο πιπέρι και αν σας αρέσει μοσχοκάρυδο.
- Όταν είναι έτοιμο το μακαρονάκι, στραγγίζετε και το ρίχνετε στην κρέμα γάλακτος.
- Ανακατεύετε καλά και σερβίρετε.