
Σαλάτα του Chef
Υλικά
- 3 βραστά, σφιχτά αυγά
- 250-300 γρ.παριζάκι
- 1/2 ή 1 αγγουράκι
- 2-3 μέτριες ντομάτες
- 1 μέτριο μαρούλι
- 1 μικρό βαζάκι μαγιονέζα
- 1 1/2 κουταλιά της σούπας κέτσαπ
- 1 κουταλάκι του γλυκού μουστάρδα
- 200 γρ.στραγγιστό γιαούρτι
- λίγο αλάτι (αν χρειάζεται)
Εκτέλεση
- Πλένουμε τις ντομάτες, το μαρούλι και καθαρίζουμε το αγγουράκι. Τα ψιλοκόβουμε και τα βάζουμε σε μια μεγάλη σαλατιέρα.
- Στη συνέχεια κόβουμε σε μικρούς κύβους το παριζάκι, τα αυγά και τα προσθέτουμε στη σαλατιέρα μαζί με την κέτσαπ, τη μουστάρδα, το γιαούρτι και τη μισή μαγιονέζα.
- Ανακατεύουμε όλα τα υλικά, προσθέτουμε αλάτι, αν χρειάζεται και απλώνουμε ομοιόμορφα σε όλη την επιφάνεια της σαλάτας την υπόλοιπη μαγιονέζα.
- Στολίζουμε τη σαλάτα του σεφ με χοντροκομμένα ή με μισά καρύδια, τη σκεπάζουμε με διάφανη μεμβράνη και τη βάζουμε στο ψυγείο να κρυώσει.