Ζυμαρόπιτα
Υλικά
- 7 ποτήρια του κρασιού αλεύρι
- 1 ποτήρι γάλα
- 1 ποτήρι νερό
- 2 αυγά
- 1 κεσεδάκι γιαούρτι
- Φέτα
- Βούτυρο
- Ελαιόλαδο
- Αλάτι
Εκτέλεση
ανακατεύω. Ρίχω μέσα σε αυτά το αλέυρι.
Στη συνέχεια βουτυρώνουμε και ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο σε ένα ταψί.
Μέσα στο ταψί τοποθετούμε το μείγμα που φτιάξαμε και πασπαλίζουμε από πάνω μπόλικη φέτα.
Ψήνουμε τη ζυμαρόπιτα στους 180 βαθμούς για 25 λεπτά μέχρι να πάρει χρώμα.