Πιπεριές Φλωρίνης με τυρί
Υλικά
- κόκκινες πιπεριές Φλωρίνης έτοιμες σε βαζάκι
- 250 γρ φέτα
- 1 φλ. Του καφέ ελαιόλαδο
- 1 μεγάλο κρεμμύδι
- ρίγανη
- άνηθο
- 2 κ.σ πελτέ ντομάτας
Εκτέλεση
- Παίρνουμε ένα βαζάκι με Πιπεριές ή φρέσκιες ακόμη καλύτερα . Το ανοίγουμε και βάζουμε τις πιπεριές σε σουρωτήρι για να στραγγίξουν μέχρι να ετοιμάσουμε το μείγμα.
- Σε κατσαρόλα μικρή ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και ρίχνουμε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο. Το αφήνουμε τόσο όσο να μαλακώσει-όχι να πάρει χρώμα. Κατεβάζουμε το κατσαρόλα μικρή από την φωτιά και ρίχνουμε με σειρά τον πελτέ, την φέτα (την οποία έχουμε θρυμματίσει προηγουμένως ) και την ρίγανη με τον άνιθο.
- Ανακατεύουμε με ένα πιρούνι ώστε να γίνει ομοιόμορφη η γέμιση.
- Παίρνουμε τις πιπεριές και με την βοήθεια ενός κουταλιού τις γεμίζουμε.
- Τις βάζουμε σε ένα πιάτο
- Γαρνίρουμε προαιρετικά για πιο γλυκιά γεύση με λίγο μέλι
- κόβουμε τα σύκα σε κομματάκια, μοιράζουμε τα φουντούκια στη μέση και τα κρατάμε ξεχωριστά από τη ρόκα. και σουσάμι