Τρία χρυσά μετάλλια ο Ζέρβας στη Ρουμανία
Τρία χρυσά μετάλλια κέρδισε για την Ελλάδα ο Μεσσήνιος executive chef Χρήστος Ζέρβας, σε πρόσφατο παγκόσμιο διαγωνισμό μαγειρικής που έγινε στη Ρουμανία.
Εκεί έλαβαν μέρος επαγγελματίες από 52 χώρες και ο διαγωνισμός ονομαζόταν “ACEEA International Pizza – Pasta Championship” και φιλοξενήθηκε στο Βουκουρέστι.
Τα πιάτα που ξεχώρισαν και κέρδισαν ήταν: πίτσα με αφρό ψαριού και πουρέ από κολοκύθα γλυκιά και σπαγγέτι με μύδια, κάπαρη, γαρίδα, σάλτσα Νάπολι και βασιλικό. Να σημειωθεί πως στο πλαίσιο της δράσης, ο ίδιος μαγείρεψε για 22 παιδάκια που φιλοξενούνται σε ορφανοτροφείο.