Ο Μεσσήνιος Executive Chef Χρήστος Ζέρβας κυκλοφόρησε το πρώτο βιβλίο του

«Ταξίδι στον κόσμο των γεύσεων», είναι ο τίτλος του πρώτου βιβλίου με συνταγές, του Μεσσήνιου Executive Chef Χρήστου Ζέρβα, από τις εκδόσεις Φυλάτος.
Το βιβλίο, είναι ένας mini οδηγός με μερικές από τις καλύτερες συνταγές του Chef, προκειμένου να το έχετε πάντα μαζί σας, ώστε να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας, όπου και αν βρίσκεστε.

Οι κατηγορίες
Οι κατηγορίες των συνταγών έχουν επιλεχθεί με τη σειρά που θα σερβίρονταν, εάν ήσασταν σε ένα ακριβό εστιατόριο:
• Welcome – Καλωσόρισμα: Προτιμάται η σούπα και ο λόγος είναι ότι εκτός των βιταμινών που μας χαρίζει, καθαρίζει τον λαιμό μας (περισσότερο οι πιο ελαφριές) από τις προηγούμενες τροφές που έχουμε φάει κατά τη διάρκεια της ημέρας και διεγείρει τους γευστικούς μας κάλυκες, προκειμένου να απολαύσουμε, ακόμη περισσότερο, τη γεύση και τις μυρωδιές που αναδύει το φαγητό μας.
• Salad – Σαλάτα: Αποτελεί το πρώτο πιάτο ή το συνοδευτικό ή και το κυρίως γεύμα ορισμένες φορές, για όσους και όσες προσέχουν τη διατροφή τους. Η σαλάτα, πέρα από τη γευστικότητά της, αποτελεί σημαντικό μέρος μιας ισορροπημένης διατροφής, καθώς περιέχει πλήθος θρεπτικών συστατικών και βιταμινών, ενώ δρα και προστατευτικά ενάντια σε κάποιες ασθένειες.
• Main Course – Κυρίως Πιάτο: Έχετε επιλογές σε κρέας, ψάρι, θαλασσινά και ζυμαρικά, ώστε να διαλέξετε αυτό που επιθυμείτε και να εντυπωσιάσετε με τις μαγειρικές σας ικανότητες!
• Dessert – Επιδόρπιο: Κλείνοντας το υπέροχο γεύμα, κεράστε τους καλεσμένους σας με ένα λαχταριστό γλυκό, ώστε αυτή η ημέρα να τους μείνει αξέχαστη και να λένε «Γεια στα χέρια σας».
Το βιβλίο είναι σε πολυτελή έγχρωμη έκδοση με φωτογραφικό υλικό, 126 σελίδες.
Β.Β.

    Leave Your Comment Here