Αφιέρωμα στην καθημερινή εφημερίδα της Μεσσηνίας “Φωνή” στον Executive Chef & Συγγραφέα Χρήστο Ζέρβα

Ειδική αναφορά γίνεται στην τελευταία διάκρισή του στο ” WORLD MASTER CHEFS SOCIETY” που τον ανεβάζει στην κορυφή της ελληνικής και παγκόσμιας γαστρονομίας. Ένας τίτλος που μόνο δύο κατέχουν στην Ελλάδα.

Ότι και να πεις για τον Χρήστο Ζέρβα είναι λίγο, έχουν αναφερθεί σε αυτόν όλα τα τοπικά και όχι μόνο, μέσα ενημέρωσης και έχουν γράψει άπειρες σελίδες με τα κατορθώματα του στη μαγειρική.

Ο Χρήστος Ζέρβας είναι ένας αυτοδημιούργητος νεαρός και ότι έχει καταφέρει, το έχει κάνει από την αγάπη του, σε αυτό που ξέρει καλύτερα από οτιδήποτε άλλο. Ο Χρήστος Ζέρβας δουλεύει σε πολυτελή εστιατόρια και ξενοδοχεία ανά την Ελλάδα και συμμετέχει σε Παγκόσμιους Διαγωνισμούς μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής. Είναι μέλος της Ομοσπονδίας Διευθυντών Αρχιμαγείρων Ελλάδος και μετράει μέχρι σήμερα 43 μετάλλια από Παγκόσμιους διαγωνισμούς:

  • Τουρκία
  • Πολωνία
  • Σουηδία
  • Φιλανδία
  • Σερβία
  • Βουλγαρία
  • Ρουμανία

Ο Χρήστος Ζέρβας είναι πλέον, μέλος της Ομοσπονδίας Διευθυντών Αρχιμαγείρων Ελλάδος και όνειρο του ένα αστέρι Michelin. Αξίζει να σημειώσουμε ότι 3 άτομα στην Ελλάδα έχουν παρόμοια διάκριση οι Έκτορας Μποτρίνι, Λευτέρης Λαζάρου και ο Αγγελος Λάντος.

Το μυστικό της επιτυχίας του όπως εκμυστηρεύτηκε στον συνεργάτη του kalamatatimes.gr είναι τα Μεσσηνιακά προϊόντα που χρησιμοποιεί στην κουζίνα του και σε όποιο σημείο του κόσμου και αν βρεθεί τα διαφημίζει και τα κάνει γνωστά.

Η μαγειρική είναι ένα δυναμικό επάγγελμα, ένα επάγγελμα που προσφέρει μεγάλες προκλήσεις, αλλά και μεγάλες επιβραβεύσεις, ο Καλαματιανός Executive Σεφ θέλοντας να μοιραστεί τις γνώσεις του στην μαγειρική, κυκλοφόρησε το πρώτο του βιβλίο, με τίτλο “Ταξίδι στον κόσμο των γεύσεων” από τις Εκδόσεις Φυλάτος, μπορείτε να το προμηθευτείτε στο βιβλιοπωλείο “bookmark” που βρίσκεται στον πεζόδρομο Αντωνοπούλου 12 στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας

Επισκεφθείτε:

Ιστοσελίδα czervas.gr

Σελίδα fb για περισσότερες συνταγές και το πιάτο της ημέρας: Ταξίδι στον κόσμο των γεύσεων

    Leave Your Comment Here