21
Μαΐ

Σαλάτα μαϊντανού

Υλικα

  • 3 μικρά αγγουράκια κομμένα σε πολύ λεπτές φετούλες
  • ½  ματσάκι μαϊντανό πλυμένο και ψιλοκομμένο
  • 2 φρέσκα κρεμμυδάκια κομμένα σε ροδέλες
  • 2 κουταλιές φρέσκο δυόσμο
  • 2 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένες
  • 3 κουταλιές ελαιόλαδο
  • 1 κουταλιά χυμό λεμονιού
  • 2 κουταλιές ξίδι
  • Αλάτι

Εκτέλεση

  1. Βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ τα αγγουράκια, τα κρεμμύδια και τα μυρωδικά.
  2. Περιχύνουμε με λαδολέμονο και ξίδι και πασπαλίζουμε με αλάτι.
  3. Ανακατεύουμε πολύ καλά τη σαλάτα και σερβίρουμε.