Μπρουσκέτες με ντομάτα, αγγούρι και ελιές

Υλικά

  • 16 φέτες ψωμιού κομμένες σε λεπτές φέτες
  • 250 γρ τριμμένη φέτα
  • 2 αγγουράκια κομμένα σε κύβους
  • 2 ντομάτες κομμένες σε κύβους
  • 2 κ.σ ελιές μαύρες ψιλοκομμένες
  • 50γρ ελαιόλαδο
  • ντοματίνια για το γαρνίρισμα

Εκτέλεση

  1. Κόψτε το ψωμί και ψήστε το στο γκρίλ ή το φούρνο για 2 λεπτά.
  2. Ανακατέψτε όλα τα υλικά μαζί
  3. Βάζετε από 1 κ.σ σε κάθε μπρουσκέτα και σερβίρετε

    Leave Your Comment Here