Γαριδοκροκέτες

Υλικα

  • 1 κιλό κατεψυγμένες γαρίδες ψιλοκομμένες
  • 1 1/4 φλιτζάνι βούτυρο κομμένο σε κύβους
  • 1/4 φλιτζανιού ψιλοκομμένο κρεμμύδι
  • 2 πιπεριές πράσινες ψιλοκομμένες
  • 1 φλιτζάνι μαγιονέζα
  • 1 κουταλιά μουστάρδα
  • σέλινο αλάτι, πιπέρι για γεύση
  • 1 κουταλιά της σούπας παρμεζάνα
  • 1 λίτρο ηλιέλαιο

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ ανακατέψτε τις γαρίδες, τις κροτίδες, το κρεμμύδι και το πιπέρι. Προσθέστε τη μαγιονέζα, μουστάρδα, το αλάτι, πιπέρι.

Προσθέστε στο τυρί.
Ρίχνουμε το ηλιέλαιο στο τηγάνι πάνω από τη μέση και ζεσταίνουμε σε υψηλή φωτιά. Τηγανίζουμε τα μπιφτεκάκια μέχρι να ροδίσουν, περίπου πέντε λεπτά σε κάθε πλευρά.

    Leave Your Comment Here