Τσιγαριστά χόρτα

Υλικα

  • 1 κιλό σπανάκι
  • 1 κιλό άγρια ραδίκια
  • ½ κιλό ρόκα
  • 2 ματσάκια μυρώνια
  • χυμός ενός λεμονιού
  • 1 ποτήρι του νερού ψιλοκομμένη ντομάτα
  • 10 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
  • 2 φλιτζάνια μάραθο ψιλοκομμένo

Εκτέλεση

 

Πλένουμε καλά όλα τα χόρτα και τα χοντροκόβουμε. Σε λίγο λάδι, σοτάρουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια με όλα τα χόρτα, εκτός από το μάραθο. Προσθέτουμε λίγο νερό και τα αφήνουμε να βράσουν μέχρι να μαραθούν. Αλατοπιπερώνουμε και μαζί προσθέτουμε 1 ποτήρι του νερού ψιλοκομμένη ντομάτα. Αφήνουμε τα χόρτα μας να βράσουν μέχρι να εξατμιστούν τα υγρά και εν συνεχεία προσθέτουμε το χυμό ενός λεμονιού. Στο τέλος, προσθέτουμε 2 φλιτζάνια του τσαγιού ψιλοκομμένο μάραθο.

    Leave Your Comment Here