Πίτσα με tortillas

Υλικά

  • ελαιόλαδο
  • 2 κ.γ. Maggi Νοστιμιά
  • 4 τορτίγιες
  • 1 κονσέρβα ντομάτα κονκασέ στραγγισμένη (400γρ.)
  • 1 ματσάκι θυμάρι ή βασιλικό (μόνο τα φύλλα του)
  • 250γρ. μοτσαρέλα τριμμένη ή μείγμα 4 τυριών

Εκτέλεση

  1. Ανακατέψτε 2 κ.γ. Maggi Νοστιμιά με 100ml ελαιόλαδο.
  2. Προθερμάνετε το φούρνο στους 220 βαθμούς στον αέρα.
  3. Βάλτε για ένα λεπτό στο φούρνο τις τορτίγιες πασπαλισμένες με λάδι και Maggi Νοστιμιά.
  4. Βγάλτε από το φούρνο, βάλτε τα υπόλοιπα υλικά (και την μισή ποσότητα μπαχαρικού) πάνω στις τορτίγιες και ψήστε μέχρι να λιώσουν τα τυριά.
  5. Σερβίρετε αμέσως με το υπόλοιπο θυμάρι ή βασιλικό και πασπαλίστε και με λίγο ακόμα από το ελαιόλαδο.
  6. Είναι καλύτερο να ψήσετε τις τορτίγιες πάνω σε σχάρα με ένα ταψί από κάτω. Έτσι θα ψηθούν πιο ομοιόμορφα και χωρίς να ρουφήξουν πολύ από τη σάλτσα.

    Leave Your Comment Here