Παϊδάκια αρνίσια με μπόλικο θυμάρι στα κάρβουνα

ΥΛΙΚΑ

  • 8 χοντρούλικα παΐδάκια
  • 2 σκελίδες σκόρδου πολτοποιημένες
  • 1 1/2 κ.κ. ξερό θυμάρι
  • 1/2  κ.κ μπούκοβο
  • ​1 κ.σ. Γούστερ σος
  • 2 κ.σ. παρθένο ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Ανάβουμε τα καρβουνα και προετοιμάζουμε την ψησταριά.
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά και αφήνουμε μέσα τα παϊδάκια για λίγο να μαριναριστούν μέχρι να κατέβει η φωτιά.
Λαδώνουμε την σχάρα, και ψήνουμε περίπου 6-7 λεπτά από κάθε πλευρά εάν τα θέλουμε μέτρια ψημένα ή περισσότερο, σύμφωνα με τα γούστα μας.

    Leave Your Comment Here