Καραμελωμένα αχλάδια με κόκκινο κρασί

Υλικα

  • 2 ξυλάκια κανέλας
  • 500 ml κόκκινο κρασί
  • 6 αχλάδια
  • 200 γραμμάρια ζάχαρη

Εκτέλεση

Καθαρίζετε τα αχλάδια αφήνοντας το τσαμπάκι τους από πάνω.
Σε μια κατσαρόλα ρίχνετε τη ζάχαρη, την κανέλα και το κόκκινο κρασί και σιγοβράζετε τα αχλάδια μέσα στο κρασί μέχρι να μαλακώσουν για περίπου 10 λεπτά.

Ανά διαστήματα τα ανακατεύετε για να πάρουν ομοιόμορφα το χρώμα από το κόκκινο κρασί και σερβίρουμε.

    Leave Your Comment Here