Βιογραφικό


Χρήστος Ζέρβας


Γεννήθηκε στην Καλαμάτα το 1976 όπου και μεγάλωσε.
Είναι απόφοιτος της σχολής τουριστικών επαγγελμάτων ΣΤΕΕ Αναβύσσου
του τμήματος «Μαγειρικής-Ζαχαροπλαστικής»
Έχει δουλέψει σε πολυτελή ξενοδοχεία και εστιατόρια καθώς και έχει επιμεληθεί την οργάνωση τους,
τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Έχει μαγειρέψει:
Για τον πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο.
Για τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίο.
Για τον αρχιεπίσκοπο Κύπρου κ.Χρυσόστομο.
Για τον πρόεδρο της Ρουμανίας Κλάους Βέρνερ Γιοχάνις.


Executive Chef
Έχει συμμετάσχει σε Παγκόσμιους διαγωνισμούς με τον τίτλο του Chef σε Ελλάδα, Ρουμανία,Τουρκία, Πολωνία, Σουηδία, Φιλανδία, Σερβία, Βουλγαρία, Αζερμπαϊτζάν, Καζακστάν Λιθουανία και με τα μετάλλια χρυσά,αργυρά, χάλκινα και επαίνους, στις διάφορες κατηγορίες να ξεπερνούν τα 50.

Είναι κάτοχος του Αστεριού και του τίτλου του "World Master Chefs Society".
Είναι μέλος της Λέσχης "World Master Chefs Society " καθώς και της ACEEA Euro- Toques Romania.
Έχει γράψει το βιβλίο μαγειρικής " Ταξίδι στον κόσμο των γεύσεων".
Παρουσιάζει την εκπομπή μαγειρικής "Σε Χαμηλή Φωτιά" στο Ionian Channel.
Έχει δική του στήλη μαγειρικής στην εφημερίδα "Φωνή" της Μεσσηνίας.
Είναι Executive Chef στον όμιλο των ξενοδοχείων Diana Group Hotels στην Ζάκυνθο.