Ταξίδι στον Κόσμο των Γεύσεων

με τον Chef Χρήστο Ζέρβα

About.

the story

Γράφει ο σεφ:

“Ονομάζομαι Χρήστος Ζέρβας, γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Καλαμάτα.  Είμαι απόφοιτος της σχολής τουριστικών επαγγελμάτων ΣΤΕΕ Αναβύσσου του τμήματος «Μαγειρικής–Ζαχαροπλαστικής» και μέλος της Ομοσπονδίας Αρχιμαγείρων Ελλάδος –Euro toques Hellas. Έχω συμμετάσχει σε αρκετούς διαγωνισμούς ανά τον κόσμο με τον τίτλο του Chef, αποσπώντας αρκετά χρυσά, ασημένια, χάλκινα μετάλλια και επαίνους, σε διάφορες κατηγορίες.

Από μικρό παιδί, το πάθος μου ήταν η μαγειρική και η ζαχαροπλαστική. Πάντα θυμάμαι τον εαυτό μου σε μια κουζίνα, αρχικά της μητέρας μου, παρατηρώντας την κάθε φορά που μαγείρευε μια νοστιμιά και μετά, ως επί τον πλείστον, στις κουζίνες εστιατορίων και ξενοδοχείων της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού.”

Φιλοξενία

η παγκόσμια γλωσσα

About

the book

Το βιβλίο αυτό είναι ένας οδηγός με μερικές από τις καλύτερες συνταγές που γνωρίζει ο Chef Χρήστος Ζέρβας, προκειμένου να το έχετε πάντα μαζί σας, ώστε να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας, όπου και αν βρίσκεστε.
Οι κατηγορίες των συνταγών έχουν επιλεχθεί με τη σειρά που θα σας σερβίριζαν εάν ήσασταν σε ένα ακριβό εστιατόριο.

Where

to buy it

Αγοράστε το μέσω του αυτοματοποιημένου συστήματος πώλησης της ιστοσελίδας fylatos.com, προσθέτοντας το στο καλάθι ή με τηλεφωνική παραγγελία στο 2310-821622. Τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ για όλη την Ελλάδα και για 62 χώρες του εξωτερικού. 

Courses

featured

• Welcome – Καλωσόρισμα: Προτιμάται η σούπα και ο λόγος είναι ότι εκτός των βιταμινών που μας χαρίζει, καθαρίζει τον λαιμό μας (περισσότερο οι πιο ελαφριές) από τις προηγούμενες τροφές που έχουμε φάει κατά τη διάρκεια της ημέρας και διεγείρει τους γευστικούς μας κάλυκες προκειμένου να απολαύσουμε, ακόμη περισσότερο, τη γεύση και τις μυρωδιές που αναδύει το φαγητό μας.
• Salad – Σαλάτα: Αποτελεί το πρώτο πιάτο ή το συνοδευτικό ή και το κυρίως γεύμα ορισμένες φορές, για όσους και όσες προσέχουν τη διατροφή τους. Η σαλάτα, πέρα από τη γευστικότητά της, αποτελεί σημαντικό μέρος μιας ισορροπημένης διατροφής, καθώς περιέχει πλήθος θρεπτικών συστατικών και βιταμινών, ενώ δρα και προστατευτικά ενάντια σε κάποιες ασθένειες.
• Main Course – Κυρίως Πιάτο: Έχετε επιλογές σε κρέας, ψάρι, θαλασσινά και ζυμαρικά, ώστε να διαλέξετε αυτό που επιθυμείτε και να εντυπωσιάσετε με τις μαγειρικές σας ικανότητες!
• Dessert – Επιδόρπιο: Κλείνοντας το υπέροχο γεύμα που είμαι σίγουρος ότι έχετε δημιουργήσει, κεράστε τους καλεσμένους σας με ένα λαχταριστό γλυκό, ώστε αυτή η ημέρα να τους μείνει αξέχαστη και να λένε «Γεια στα χέρια σας».
*Έξτρα Tip: Συνοδεύστε το επιδόρπιό σας με ένα γλυκό κρασί ή λεμοντσέλο ή λικέρ μαστίχας που συνδυάζεται άψογα με τα γλυκά και ταυτόχρονα λειτουργεί και ως χωνευτικό.

Reviews

αξιολογησεισ των φιλων μασ στο facebook

Απίστευτα γευστικό ταξίδι!!! συγχαρητήρια! Εύχομαι μια συνέχεια με ανοδική πορεία γεμάτη έμπνευση γιατί το αξιζετε!

Δημιουργικότητα … Έμπνευση… Φαντασία!
When cooking meets art!

Just fantastic… art and dining a great experience, a must for all.

Υπέροχο με εύκολες γρήγορες γευστικές απολαυστικές συνταγές!