Τρία χρυσά μετάλλια ο Ζέρβας στη Ρουμανία

Ο Μεσσήνιος Executive Chef Χρήστος Ζέρβας κυκλοφόρησε το πρώτο βιβλίο του
19/03/2018
05/12/2018

Τρία χρυσά μετάλλια κέρδισε για την Ελλάδα ο Μεσσήνιος executive chef Χρήστος Ζέρβας, σε πρόσφατο παγκόσμιο διαγωνισμό μαγειρικής που έγινε στη Ρουμανία.

Εκεί έλαβαν μέρος επαγγελματίες από 52 χώρες και ο διαγωνισμός ονομαζόταν “ACEEA International Pizza – Pasta Championship” και φιλοξενήθηκε στο Βουκουρέστι.

Τα πιάτα που ξεχώρισαν και κέρδισαν ήταν: πίτσα με αφρό ψαριού και πουρέ από κολοκύθα γλυκιά και σπαγγέτι με μύδια, κάπαρη, γαρίδα, σάλτσα Νάπολι και βασιλικό. Να σημειωθεί πως στο πλαίσιο της δράσης, ο ίδιος μαγείρεψε για 22 παιδάκια που φιλοξενούνται σε ορφανοτροφείο.